55-годишен от благоевградското село Българчево заплаши с убийство бившият премиер Бойко Борисов и дясната му ръка Цветан Цветанов.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов получиха смъртоносни заплахи от 55-годишния Камен Тодоров от с. Българчево, община Благоевград. Мъжът е подал сигнал на спешния телефон 112, че ще извърши замисленото. Причината да го направи е съсипания му живот. На слушалката заявил, че има пистолет и ще го използва срещу бившия министър-председател Бойко Борисов, а около половин денонощие след това позвънил втори път, за да заяви, че ще ликвидира и бившия вицепремиер Цветан Цветанов.pistolet

Полицията настръхнала при сигналите, затова не се чудели дали е само закана, или действително 55-годишният Камен Тодоров вече е планирал убийствата, ами бързо го засекли откъде се обажда. Малко след това пристигат на място в Българчево, за да го арестуват.

По-късно разкрил, че причината  да постъпи така е, че жена му е отишла да изкарва пари в Гърция, нали в момента няма никъде работа и затова хвърля вината върху Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Именно тях той обвинява за съсипания си живот и самотата. В крайна сметка полицията му дава телефон, с който да разговаря със съпругата си и така успяват да го задържат. Впоследствие се оказва, че не е имал боен пистолет, а газов. Камен Тодоров е откаран за преглед в болницата.

Източник:razkritia.com