След Памела Андерсън, в новия сезон на култовото реалити шоу VIP Brother влиза друга холивудска звезда.

След Памела Андерсън, в новия сезон на култовото реалити шоу VIP Brother влиза друга холивудска звезда. Това е детето-чудо Макколи Кълкин, научи новината „Всеки ден”.

Запознати твърдят, че ако младият актьор склони и влезе в Къщата в България, той направо ще стресне почитателите си, които го помнят като очарователното момченце от поредицата „Сам вкъщи”.

wip

32-годишният Макколи днес изглежда повече от страшно. Той е с изпито лице, с постоянни проблеми с дрога, алкохол и жени. Въпреки това, продуцентите на култовото реалити шоу са на мнение, че поканата за участие на Кълкин във VIP Brotherще бъде „гвоздея на програмата”.

Освен със самото си присъствие, Макколи Кълкин ще предизвика истинска сензация и със своето, меко казано скандално поведение. Неговият сприхав характер и избухлив нрав със сигурност ще осигурят на шоуто звездни скандали, което ще гарантира огромен рейтинг за реалити формата.

Миналата година продуцентът на предаването Ники Тупарев направи истински фурор и шоуто беляза огромен успех с поканата на световния секс символПамела Андерсън. Тя направи изключително впечатление у всички българи със своето открито поведение, лъчезарна усмивка и позитивно излъчване.

Източник:chudesa.net