Фолк певицата с неразположение на сватбата си

Фолк певицата Емануеламай чака бебе! Изпълнителката е на път да се сдобие с втори сватбен подарък, освен шумното парти, което получи от Иван и Андрей в „Къртицата“. Докато вдигаше сватбена наздравица с любимия си Никола фолк певицата видимо се чувстваше зле.

emanuela-stana-bulka-v-kartitsata

Непоносимостта на Емануела към алкохола предизвика доста въпроси в мрежата. На изпълнителката буквално й прилоша, докато пиеше шампанско, което провокира предположения, че очаква дете. „Бременна е!“, „Сигурно чака бебе!“, коментират фенове. И бързат да поздравят певицата по повод сватбата и потенциалното бебе.

Изпълнителката открай време говори, че си мечтае отново да стане майка. Но досега не се решаваше на тази стъпка. Както изглежда обаче бебето вече е на път, колкото и певицата да се опитва да прикрие този факт. Докато беше в базата изпълнителката почти не близваше алкохол, а от шампанското очевидно й прилошава.

Въпреки това изпълнителката се насили да вдигне сватбена наздравица с Никола, който беше невероятно щастлив през цялото време. Щастливият съпруг не спря да се усмихва, докато младоженката бе видимо неразположена, което също предизвика въпроси. Едва ли влюбеният Никола би се радвал така за прилошаването на Емануела, освен ако причината за него, не е бебе. Освен това новоизпечения съпруг, не криеше, че е невероятно щастлив и цяла вечер хвърляше потайни влюбени погледи на съпругата си.

Източник: kliuki.ws