Плеймейтката въобще не изглежда да страда заради раздялата със съпруга си.

Николета Лозанова въобще не си губи времето! Плеймейтката е разделена със съпруга си Валери Божинов от има-няма два месеца, а вече изглежда е успяла да му намери заместник. Противно на очакванията обаче това не е Ники Михайлов, с когото името на моделката беше забърквано многократно. Лично звездата качи в профила си във Фейсбук снимка, на която изглежда особено близка с непознат мъж.nikoleta

На провокативния кадър въпросният господин е прегърнал доста интимно плеймейтката през кръста, а тя изглежда сякаш няма нищо против и дори й е приятно. Феновете веднага заподозряха, че звездата си има нов мъж и бърза да го покаже, за да натрие носа на Валери. “Всички коментират с коя е спал Валери, 100% се опитва да му го върне като му покаже, че не й пука за него.”, убедени са форумци.

Други обаче не вярват, че плеймейтката ще се хване с кой да е. “Позата е само за снимката, надали ще се занимава с неизвестен мъж”, смятат потребителите. Като добавим и факта, че на кадъра присъства и танцьорът Атанас Месечков, много е вероятно снимката наистина да е просто провокация и между Николета и непознатия да няма нищо.

Самата плеймейтка засега отказва да коментира. Към снимката е написала единствено загадъчното “Малко подготовка за утре”. Какво ще се случи тогава обаче можем само да гадаем.

Източник:kliuki.net