Зрителите са в трепетно очакване каква ще е развръзката, а тя явно ще е много вълнуваща

 

„Под прикритие” е на финала си и съвсем скоро ще знаем как приключва трети сезон на сериала.

Историята в крими сагата стана много завързана, а доста от героите изглежда, че вървят към своя предизвестен край…

Убийствата не пощадиха вече доста от ярките образи, но сценаристите явно знаят какво правят – всяка неделя хиляди следят любимците си и продукцията определено е хит! Най-горещият и важен въпрос сега е кой от босовете ще намери смъртта си в последния епизод. Дали това ще е Джаро, както вече някои побързаха да разпространят като слух, или пък някой от неговите мишени ще си отиде?!ivo andonow

Kliuki.net разбра, че последните снимки на сцените са се провели съвсем скоро и за съжаление на много негови почитатели в жертва ще падне симпатичният мафиот Иво Андонов. Според източника, това не само ще взриви аудиторията, но и ще покаже една напълно логична развръзка за амбициозния, властен и самозабравил се бандит в лицето на Иво. Нещата изглежда наистина са вдъхновени от реалността. В подземния свят на такива като него май никой не прощава.

Не плачете, може би това е следващият знак в посока, че най-вълнуващият роден сериал, ще продължи. Има шанс Джаро и комисар Попов отново да се изправят един срещу друг и да сме свидетели на тяхната ожесточена борба. Да видим!

Източник:kliuki.net