юлинската банда на Стоян Дългия налетяла на бой на певеца

Случката е от миналия четвъртък, когато в пиано бар “Арбат” пияни и друсани мутри налетели на бой на Любо от “Те”. Тогава певецът се принуди да прекрати участието си в нощния клуб след само две изпълнения, след като мъртвопияните е дрогирани люлински разбойници го ръгаха в ребрата и го замеряха с кубчета лед и с фъстъци.
Във фаталната нощ поп певецът за малко да бъде линчуван от мутрите, тъй като ги призова по микрофона да напуснат бара, след като не харесват музиката му.“luboВместо това да се случи, Стоян Дългия и бандата му обградиха Любо и започнаха да го заплашват и блъскат, а най-скондалното е, че охранителите на “Арбат” не само не се намесиха, но гледаха сеир и се смееха на висок глас” – споделят посетители на заведението, станали очевидци на грозната сцена. Според тях люлинската банда, ръководена от Стоян Янакиев-Дългия, опустошила цели три бутилки уиски, преди да унизи Любо.

“Бяха 7-8 души и празнуваха някакъв рожден ден, с тях имаше и няколко жени” – разказват посетителите. “Налетяха на Любо към 3 ч. след полунощ, когато вече бяха мъртвопияни и дрогирани” – спомнят си очевидци на селския екшън.
36-годишният Стоян Дългия нашумя през 2010 година, когато беше арестуван заедно с още 8 души при акцията на МВР “Факирите”. Въпреки че полицаите обвиняваха “факирите” в кражба на луксозни коли, Дългия и бандитите му скоро напуснаха ареста.

Източник:razkritia.com