Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов ще се завърне до дни в „червения“ клуб.

За разлика от предишния си престой на „Армията“ обаче този път специалистът ще разполага с цялата спортно-техническа власт в отбора.

Младенов е получил гаранции от групата „Червени шампиони“, че никой няма да му се бърка при определянето на селекцията и състава, на който ще разчита. Негова ще е последната дума и при изходящите трансфери от клуба, пише вестник „Преса“.

stoi4o

Стойчо вече е провел предварителни разговори с няколко футболисти, които са дали съгласие да подсилят столичани. Те ще пристигнат в Борисовата градина веднага след като специалистът подпише договор.

Това може да стане още до края на тази седмица. Младенов ще вземе в екипа си помощниците, с които работи до началото на 2013 г. – Анатоли Нанков и Илиян Василев. Вероятно в щаба ще попадне и синът му Стойчо-младши.

До късно вчера юристите на ЦСКА и на кандидатите за акциите от „Червени шампиони“ договаряха последните детайли около сделката. Очакваше се тя да бъде сключена още снощи, но заради необходимостта от нотариална заверка полагането на подписите може да стане и днес.

Този път за разлика от предишни случаи представители и на двете страни бяха категорични – босовете от „Титан“ окончателно напускат и се разделят с акциите си в полза на групата, водена от Александър Томов и Александър Тодоров.

Източник:inews.bg