Александър Симеонов е човекът, който помогна на Салахедин Бин Аладин да се укрие след като рани Виктория

Александър Симеонов и Салахедин Бин Аладин се изправиха пред съда, за да бъде определена тяхната мярка за задържане.

Помагачът на коляча на Вики се оправда, че е извършил действия по укриването на извършителя под натиск и заплахи.

Изглежда магистратите му повярваха и решиха, че той може да бъде освободен срещу подписка. Аладин обаче ще отговаря за кражба и опит за убийство, няма постоянно гражданство и понеже има вероятност да избяга отново, остава в ареста.БНТ съобщи, че на Аладин предстои да му бъде повдигнато и още едно обвинение – за незаконно преминаване на границата.aladin

И ако бъде признат за виновен по всички престъпления, то той може да отнесе между 15 и 20 години затвор в най-лекия случай, а може да се стигне дори до доживотен затвор.

В интернет пространството хората са скептични, че наказанието му ще бъде чак толкова строго, но все пак се надяват на сериозно възмездие за Виктория. Момичето едва оцеля след като беше наръгана с нож по цялото тяло.

По непотвърдена информация няколко месеца преди да нападне Вики, Аладин е намушкал и 35-годишен столичанин. Инцидентът е от 27 май, сочат данните на националната телевизия. Той се е разиграл на ул. „Пиротска”, съвсем близо до мястото, където беше накълцана Виктория. Тогава Аладин е пробол тялото на мъжа 12 пъти с оръжието си, но полицията така и не установила самоличността му.

През цялото това време Аладин е съжителствал с Александър. Алекс, както е известен в средите за платени услуги, е заработвал като “нощна пеперуда”, което сам призна в залата .

Най-вероятно той се опитва да отърве “кожата” и затова пусна версията, че Аладин го е принудил да му помогне да изчезне от България. Гръцките власти предотвратиха тази развръзка и сега Аладин ще си получи заслуженото по закон.

Източник:razkritia.com