Докато Варна и България оплаква Пламен, бъдещия бивш кмет се чувства с накърнено достойнство

Кирил Йорданов най-после отърва Варна от мъките на управлението му!

В Деня на национален траур, когато Столицата на протеста плаче за своя Пламен, хората ръкопляскат. Поводът е, че Кирил Йорданов хвърли оставката си, защото….бил с накърнено достойнство.

След тринадесет години на власт и развил до професионализъм партийното номадство, бъдещият бивш Първи на Варна скандализира обществеността й.

киро-тим1

Мотивът на за заявлението му бил, че името му е достатъчно накърнено. Това била единствената пречка да продължи да върши работата си!

За да стане още по впечатляващо оттеглянето му, Йорданов обяви, че го прави в труден за града и страната момент. Той нямал отговор и не искал да го питат: “Къде отиваме и кой ни води?”.

Бил предупредил, че предстои време на криза, безвластие и омраза в неговия град! Върхът на патоса беше стигнат при заявлението, че не можел да бъде принуден от призиви от улицата. Познавал гласа на Варна, но явно хората пред Общината му говорят на чужд език. Кметът имаше очи и смелост да заяви, че малцинството го принудило да действа във вреда на мнозинството! И слава Богу пледоарията му свършва тук!

В същото време „докато народът гледа брадва, Яне вдига сватба”. Политикът с флашките и папките – лидерът на РЗС обяви за близо десет сигнала за кметове-фараони. Яне Янев се кълне, че има организирана престъпна група. Големият Дон бил…познайте?!? Точно така – Кирил Йорданов. Той вещо ръководел кметове на дирекции, бизнесмени и политици, които са помагали да се осъществят незаконни сделки.

Докато варненци ръкопляскат за оставката на несменяемия им Киро, опашка се извива пред храма “Св. Петка”. Хора на различна възраст палят свещ за душата на Пламен Горанов, който изгоря, за да защити протеста си.

Написал: Надежда Димитрова

Източник: razkritia.com