Яне Янев твърди, че Саша Безуханова ще оглави служебния кабинет!

„Кръгът Прокопиев в лицето на Саша Безуханова ще ръководи страната. Това се говори на 99 процента в президентството“ – заяви в предаването на Лора Крумова лидерът на РЗС Яне Янев.
Саша Безуханова е директор на „Публична администрация“ в „Хюлет Пакард“ за развиващите се пазари. Президентът Росен Плевнелиев вероятно ще се спре на нея за служебен премиер заради безспорната й репутация и сериозен управленски капацитет.Саша Безуханова има магистърска степен “инженер по електронна техника” в Техническия университет в София през 1985 г. Тя има квалификация по мениджмънт от INSEAD в Сингапур.sa6a
Така отпада друга дама, спрягана, че ще оглави правителството – Екатерина Захариева, която беше зам.-министър на регионалното развитие, когато ведомството се ръководеше от Плевнелиев.
В предаването на Лора Крумова Яне Янев разясни политическата платформа на РЗС за предстоящите избори. 100 депутати в парламента, 100 общини в страната, агенциите от 130 да станат 30, което рязко ще снижи държавната администрация – са идеите, зад които стои РЗС.
От:Станимир Тенев

Източник:razkritia.com