jeni2

„Доброжелатели“ се обадили на Жени Калканджиева, за да й съобщят, че съпругът й Стефан Манов-Тачо си има друга – „някаква Зорница“. Желанието им да предизвикат скандал, обаче, изглежда няма да се сбъдне, защото бившата манекенка и шефка на „Визаж“ приема доста добре нещата.Двамата с Тачо планират да подадат документите за развода си след 1 септември, когато ще заработи съдът. Те ще се разделят по взаимно съгласие, за да не си създават излишни проблеми. Междувременно те се виждат, за да разхождат заедно сина си Георги. Калканджиева е категорична, че ще дава на бащата да вижда сина си колкото иска. Засега веднъж в седмицата тримата излизат на разходка.

Жени е решена да не позволи разводът да се отрази негативно на 4-годишния й син. Според нея, никой мъж не може да го обича колкото истинския му баща.

Колкото до „някаква Зорница“ – манекенката Зорница Линдарева, Калканджиева не таи лоши чувства. Според нея, вината за раздялата трябва да се търси у мъжа й, който е предпочел Зорница, а не у нея. Интересно е, че профилът във Фейсбук на Зорница беше изтрит, малко след като тя качи свои снимки с Тачо, които предизвикаха фурор в мрежата. Жени опроверга информацията, че тъкмо тя открила младата манекенка за модния подиум.

Според Калканджиева, обаче, изневярата е само повод за раздялата й с Тачо. Връзката им страдала от неразбирателства, липса на компромиси, сблъсък на силни характери. Въпреки това тя го смята за добър и грижовен баща.

източник: blitz.bg