Две жени влизат във война за наследството на милионера

Само ден след мистериозната смърт на оръжейния бос Младен Мутафчийски, две жени влизат в остър сблъсък за близо 500 милиона лева, оставени от богаташа – разбираме от страниците на „България днес”.
Във война за порядъчното наследство влизат законната му съпруга Ели Гюлева и жената, с която Младен Мутафчийски живееше под един покрив през последните години. mytaСтава дума за млада дама от столичните арт среди, чийто баща е бил на високи позиции в общината. Проблемът е, че жената е омъжена и няма да иска да парадира с името си в общественото пространство – пише изданието.Коя от двете дами ще победи в битката за имането, зависи от написаното в завещанието на бизнесмена, ако има такова. Ако документът липсва, то тогава единствен негов наследник е законната му съпруга Ели. Запознати обаче твърдят, че много вероятно е Мутафчийски да е направил завещание пред нотариус. В последните години той започнал да урежда въпросите с наследството и дори приживе си построи гробница.

Дори обаче да е посочил за своя наследница жената, с която живя, законната му съпруга има право да оспорва тази негова воля в съда. Изходът от това дело обаче не може да бъде прогнозиран.

Източник:razkritia.com