Социоложката Мира Радева, която успешно се самоизживява като психолог, отново обиди жестоко Станка Златева.Дали наистина си го мисли, или иска да внуши на зрителите, че спортистката трябва да бъде изгонена, никой не може да каже, но този път Мира се самозадмина. По време на номинациите Станка каза, че не иска да контактува с Мира и че не й говори. Затова я номинира за изгонване.

Тя ми нанесе непоправима вреда, като ме обвини, че съм момченце, защото не си нося полички. Бях страшно обидена и трудно ще преглътна това. То ще остане в душата ми като съмнение за моята женственост и как изглеждам в очите на другите, призна си Станка. И допълни за кой ли път, че не обича поли и рокли, чувства се по-удобно в панталони и това е продиктувано от спорта, който тренира.mira stanka

Аз тренирам борба. Непрекъснато съм сред мъже и треньорите ми са мъже, състезателите са мъже, средата ми е мъжка.

Обличам се като тях, защото се чувствам по-добре, защото не смятам, че трябва да подчертавам точно там женствеността си, освен това съм ниска и набита и роклите не ми стоят хубаво. Не се харесвам с тях.

Вместо поне при тези аргументи да млъкне, Мира Радева се нае и отново, този път в пряк ефир взе да дава акъли на Станка. Аз ти го казах с твое съгласие, помниш ли. Попитах те искаш ли да ти кажа защо нямаш успех с мъжете, запени се социоложката. И ти каза – да. И продължавам да го твърдя. Ти си на 30 години! Трябва да се замислиш за семейство. А какво правиш? Имаш много връзки, но за по една нощ. Взимаш си своето от мъжете и бягаш.

Станка буквално зяпна от изненада. Кой ти е казал, че имам много връзки за по една нощ? Кой ти е казал, че връзките ми били краткотрайни? Била ли си с мен? Светила ли си ми? Никога не съм казвала такова нещо.  Спомни си, ти ми го довери, мина във фронтална атака Мира.  Спортистката се хвана за главата и презрително обърна гръб на манипулаторката.

Източник:skandalno.net