Лили Иванова мъсти по ужасен начин на Слави Трифонов. От години примата на родната естрада и шоумена не са в добри отношения заради скечовете, които Дългия и екипа му правят с певицата. Видяла, че не може да се справи по друг начин с „атаките” на Слави,

slawi lili

Лили прибегнала до услугите на ясновидец, който направил черна магия на водещия, пише hotnews.bg. Това била и причината за всички нещастия, които сполетяха Слави през последните години, разкри ясновидката Николета Йорданова. По думите на врачката, Слави Трифонов далеч нe е единственият засегнат. По този начин Лили Иванова отмъщавала на всичките си врагове. Николета Йорданова обаче е убедена, че след години всички тези неща ще се обърнат срещу нея. „Лили ще се разболее до година-две”, коментира още ясновидката.

 

 Самият Слави Трифонов също е бил предупреждаван много пъти, че има направена магия. Той обаче не възприема думите на врачките насериозно. В свое интервю пък саматаЛили Иванова разкри, че знае за това, че й се носи славата на магьосница. „Говори се, че правя черни магии с кръв от мъртва коза”, призна Лили, допълвайки, че за себе си е чувала всякакви неща, включително и това, че е безсмъртна.
Източник:lifestylebg.com