Любовната идилия между фолк певицата Преслава и гаджето й Георги Станоев — Бирмата е към своя край. Оказа се, че бизнесменът има нова тръпка в лицето на колежката й Ивена, разбра HotArena.net.

 

Русата фурия, която нашумя след снимките си в „Плейбой“ бе изловена в опасна близост с гаджето на фолк дивата. Двамата с Бирмата бяха изловени на рождения ден на Емануела в столична дискотека.

bir

Докато певицата вдигаше наздравици за здравето на рожденичката Бирмата се присъдени към нея в уединено сепаре. Първоначално поиска да му пее на ушенце, а по-късно двамата започнаха да си разменят и по-интимни ласки.

 

Двойката не се криеше особено грижливо, а бизнесменът дори повика служител от персонала да им вее с огромно ветрило. От известно време упорито се говори, че Бирмата и Преслава са в обтегнати отношения, но нещата този път май са сериозни.

И докато певицата признаваше за първи път, че има гадже до себе си, половинката й се забавляваше в компанията на друга. Свидетели на случката коментират, че бизнесменът съвсем го е ударил на живот.
Самата Ивена с полови уста призна, че е била въпросната вечер с Бирмата. Тя се опита да излезе от ситуацията като заяви, че е приятелка със семейството му от години.

„Аз см много добра приятелка с неговата майка Лидка. Дори с нея сме били заедно на морето, където много се забавлявахме. Ходила съм и на неин рожден ден“, обясняваше се Ивена по повод Бирмата.
Певицата дори заяви, че не го приема като мъж, а само като приятел. „Освен това, те мисля още са гаджета с Преслава“, каза още Ивена.
Тя сподели, че въпросната вечер просто се е отбила да види Жоро и просто си пийнали заедно. Самата тя била в компанията на колеги и Бирмата просто се присъединил към тях.

 

Ивена заяви, че не иска да се кара с Преслава, особено пък заради Бирмата. Тя сподели, че с певицата са в добри отношения и не иска да ги разваля, пише „България днес“.

Източник:hotarena.net