Поп – фолк звездата Галена се оплака пред приятелки, че е страхотно изморена от работа и цялото ѝ съзнание мечтае за мига, в който ще може да се отдаде на заслужена почивка. Натрупаната през годините умора си казва думата и дори неуморимата певица започна да подгъва капачки под натиска на емоциите.

Галена разкри още, че вече страшно много завижда на колежката си Мария, която успя да се присламчи към богат и щедър мъж. Това ѝ позволи да се оттегли от активна клубна дейност и да прави само по една – две хитови песни на година, колкото да не губи форма.galena

Мъжът на Галена – Галин също е достатъчно богат, но за разлика от Християн Гущеров съвсем не е толкова щедър, когато става въпрос за женски капризи. Успешният бизнесмен е възпитан в борбен дух и желязна дисциплина, които изисква от цялото си семейство.

„Не си мислете, че Галин ще ме остави да се въргалям по диваните. Той самият е много амбициозен и борбен, не може да понася мързела. Дори не си и представям как ще му кажа, че си зарязвам кариерата – направо ще ме изсели от вкъщи. При него такива неща не минават – целувки и умилкваници. Мария се подреди най – добре, тъй като си намери достатъчно щедър мъж, който да ѝ угажда във всичко”, споделя Галена.

Източник:skandalno.net