Слави Трифонов сключи сделка за имот от 450 кв.м, избиран от него и Мартина, най-вероятно – за семейно жилище.

Слави Трифонов и приятелката му Мартина се обзаведоха с чисто нов дом. Дългия е закупил имот в луксозния квартал „Малинова долина”, който според запознати струва минимум половин милион лева. Без да се броят трите подземни гаража.

Досега Слави и Мартина живяха в ергенския му апартамент на бул. „България”, но балерината никак не го харесвала. Той също е луксозен и е мезонет като новия, но при обзавеждането и избирането на имота, Мартина така и не е имала думата.

Лукс отвсякъдеslavi

В новото луксозно жилище всичко ще се избира от танцьорката, както и по преценка на специално нает дизайнер, научи Razkrita.com.

Жилището е разположено на площ от 450 кв.м, на два етажа, с гледка към Витоша и цяла София. Не е ясно какви екстри има, но каквито и изисквания да има Трифонов, те лесно ще бъдат покрити – от джакузито до малката фитнес зала вътре.

Имотът е почти завършен, сделката – сключена, и е въпрос на време Мартина и Слави да се нанесат. Очаква се това да се случи догодина есента. Двамата са били забелязани на оглед и балерината изглеждала доволна от видяното, писа в. „Ретро“, цитиран от Pik.bg.

Сватбата на годината?

Трифонов има още два апартамента, освен този, но нито един на негово име. Най-вероятно и новият имот ще бъде закупен от името на фирмата му. За първи път обаче Слави предприема такава стъпка заедно с Мартина, което даде повод за слухове, че скоро ще има сватба.

Дългия не е по шумните медийни тържества, така че може и да се оженят тайно или само да подпишат формално, но близки до Дългия са категорични – скоро няма да е ерген.

Той избира семейно жилище, което нищо чудно да бъде за повече от двама…

Източник:razkritia.com