Фолк певицата обяви звездата, за най-досадната знаменитост в България

Фолк певицата Антонина за пореден път захапа Николета Лозанова. Изпълнителката, която често се подиграва с плеймейтката, този път направо я закопа. „Тя е много велика личност, направила е доста за държавата ни.“, изцепи в свое интервю Антонина. И побърза да обяви, че Николета е най-досадната звезда у нас.Коментарът на певицата бе провокиран от непрекъснатите медийни изяви на плеймейтката. Освен, че е водеща на „Къртицата“ Лозанова, непрекъснато е гост на различни предавания, а освен това започна да се появява и в новините.nikoleta „Гледа отвсякъде вече“, заяви по този повод Антонина с типичната си откровеност. Тя бе категорична, че плеймейтката напълно заслужава титлата „най-досадна звезда“, пишат от blife.bg.

Това не е първият случай, в който фолк певицата се подиграва с футболната съпруга. Преди години, когато плеймейтката заяви, че ще влиза в поп фолка, Антонина бе сред първите, които й се подиграха по този повод. А към днешна дата тя изглежда продължава да таи „топли“ чувства към съпругата на Валери Божинов.

Певицата обаче не подмина и колежките си от фолк бранша. По думите й, вместо да се държат като звезди, те се държат като истински каруцари. И тотално се излагат пред феновете си.

Източник:kliuki.net