Плеймейтката се показа като монахиня във видеоклип

Този път Николета Лозанова успя да разгневи църквата. Болна от амбицията да е постоянно във фокуса на прожекторите, плеймейтката мина границата на добрия вкус и се появи като палава монахиня в евтин чалга клип – пише „България днес”. Видеото е на фолкизпълнителя Жоро, с когото Николета е приятелка.
„Това е грях и кощунство! Николета е извършила грях, като се е изгаврила с униформа на монахиня. Никой не може да си позволява подобно нещо. Този клип е по-лош и от филмите за възрастни с участието на монахини, защото го излъчват по всяко време” – коментира пред изданието отец Димитър Амбарев.nikoleta

Господ няма да й прости подобна гавра” – възмутени са свещеници. Интересното в случая е, че досега Николета Лозанова налагаше имиджа си на скромна, макар и красива жена. Известно е, че монахините водят аскетичен начин на живот – нещо, с което плеймейтката никак не може да се похвали.
„Аз първа лично ще ви покажа едно видео, което ще предизвика скандали и коментари” – сама написа във Фейсбук Николета. „Харесва ми да съм в двете крайности – фатална и привлекателна, както и непорочна и невинна” – обяснява ролята си плеймейтката.

Клипът на Жоро се казва „Твоето обичане” и засега в интернет има само негово промо. Очаква се видеото да излезе всеки момент.

Източник:razkritia.com