Част от “Атака” не одобрява поведението на лидера в парламента.

Волен Сидеров е на път да бъде разпнат от своите хора. След като подкрепи правителство на Пламен Орешарски, макар в неговото управление да участват и ДПС, изглежда Сидеров е загубил доверието на част от своите хора. По-рано днес се разбра, че след съвещание представителите на “Атака” в общината в Троян са свалили доверието си към политиката, водена от Сидеров и централното ръководство на партията и са поискали оставката на лидера.

Атакистите са заявили това с декларация, с която обвиняват Волен, че се държи в парламента по начин, който не отговаря на моралните устои, зададени при създаването на партията. volen4oНаписаното в декларацията още директно обвинява Сидеров за осигуряването на кворума, чрез който правителството на БСП и ДПС взе необходимия за управление мандат. Троянските представители на партията стигат още по-далеч, наричайки лидера “представител на новата тройна коалиция”.

От регионалния клон на партията обвиняват Волен, че заради него се забелязва сериозен спад в гласовете на избирателите на партията. Според троянци единственият възможен и правилен изход от ситуацията е оставката на Сидеров и цялото ръководство на “Атака”.

Източник:razkritia.com