Жителите на Горно-Алтайск, столицата на Република Алтай, забелязаха над града необичайно небесно явление, удивило всички със своята красота и мистерия, пише за необикновеното събитие сайтът nepoznato.energetika-bg.com

Хората там вече отдавна не се впечатляват отоблаци с причудливи форми, както и от мистериозни летателни апарати, които периодично прелитат над главите на хората. Този феномен обаче те виждат за първи път и той наистина не прилича на нищо друго, като дори и следа от самолет е твърде малко вероятно обяснение за явлението, се казва в официалния сайт на града.

Феноменът е наблюдаван вчера сутринта, като вече е успял да заинтригува уфолозите и фоновете на научна фантастика, които веднага виждат в него намесата на нещо много необичайно.qv

Има предположение, че явлението има някаква връзка с излитането от космодрума „Байконур” на поредния летателен апарат, но това не е официално потвърдено или опровергано към този момент.

Горно-Алтайск действително е едно много специално място, което привлича хората със своята необикновена природна красота, впечатляващи пейзажи и чистота на реките и всички водни басейни в този район. Към всичко това сега вече може да се добавят и уникалнитеатмосферни явления, се казва в сайта на града.

Източник:chudesa.net