Продуцентът ще съди лидерът на „Атака” в английски съд, за да получи обещетение, от което националистът да го заболи.

Супер успешният продуцент намери начин да потърси справедливост в съда, но така че Волен Сидеров да го заболи като бъде осъден!

Заради грозните квалификации, които лепна на Мария Игнатова и заради доволното продължение на канонадата срещу Халваджиян, фамилията-телевизионери реши да съди лидера на „Атака”.

Още щом излезе изявлението, че Маги „плачел като вдовица за вибратор”, медиите пощуряха, засегнатият взе отношение във Фейсбук и помоли опонентът му да бъда наричан с „Онзи, чието име не трябва да се споменава”. По-късно продуцентът даде интервю за агенция „ПИК”, в което обяви намеренията си.halvadjiqn

Били ясни имената на адвокатите, които ще се грижат за интересите им по делата, които завели срещу Сидеров. Понеже в българските съдилища рядко се определяли компенсации за над 20 000 лева, обмисляли да заведат дело в лондонски съд. Имали това право, защото централата на Нова била в столицата на Англия.Халваджиян разказва, че никога не се е срамувал повече, отколкото когато наблюдавал истеричното поведение на Сидеров срещу Плевнелиев по време на Консултативния съвет за национална сигурност. Търпението на БСП и ДПС го възмутило още повече и това само говорело, че ги устройва.

 

Халваджиян не смята, че е толерантен към ГЕРБ. С Борисов се познавал, но нямал бизнес-интереси, които да са обвързани с него, а „Господари на ефира” били достатъчно критични към всички политици през годините!Халваджиян разказва, че никога не се е срамувал повече, отколкото когато наблюдавал истеричното поведение на Сидеров срещу Плевнелиев по време на Консултативния съвет за национална сигурност. Търпението на БСП и ДПС го възмутило още повече и това само говорело, че ги устройва.

 

Халваджиян не смята, че е толерантен към ГЕРБ. С Борисов се познавал, но нямал бизнес-интереси, които да са обвързани с него, а „Господари на ефира” били достатъчно критични към всички политици през годините!

Източник:razkritia.com