458031_375_282

Любина отказала да живее с родителите на Багата

Слуховете, че ММА боеца Благой Иванов–Багата и Любина живеят разделени се потвърдиха. Оказа се, че двойката наистина съжителства под един покрив, но не защото са скъсали, а просто защото Багата няма пари за нов дом и живее в жилището на родителите си.

В действителност двойката е заедно и просто  не живее под един покрив, поради факта, че Багата  отказва да се изнесат на квартира. Въпреки че спортиста спечели голяма сума покрай участието си в телевизионното шоу „ВИП Брадър” той все още не е успял да задели достатъчно за нов дом.

Според познати на ММА боеца той не иска да дава пари за квартири и по тази причина двойката се среща в дома на родителите му.

На Любина обаче не й допада особено факта да живеят под един покрив с неговите родители и по тази причина отклонила поканата да се премести при ММА боеца. Като всяка бъдеща съпруга и тя искала да живеят отделно в собствено жилище и да се грижи сама за домакинството си, твърдят близки до нея.

Говори се, че по принцип Багата е пестелив, но когато е в добра компания лесно пръска пари наляво и дясно за почерпки. Докато накрая свършат.

източник: kliuki.net