nikol-vanq-chervenkova-dushterqВаня Червенкова усърдно крие своята дъщеря Никол!
Прекрасното момиче на ВИП участничката в риалитито се е превърнала в истинска принцеса, смятат близките на бизнес дамата.

Те не спират да я подкрепят в мрежата, въпреки че Ваня започна да си изпуска нервите в шоуто и често вдига скандали, видя Kliuki.net. В Къщата се тресе от крясъците на Ваня Червенкова и Мира Радева, които не могат да си поделят лидерството над съквартирантите.
Поводите им за разпри стават все по-дребнави и смешни за зрителите, но не е тайна, че Ваня Червенкова е свикнала да бъде жена, с която се съобразяват всички.

Нейният властен характер не се нрави на всички, но пък честността и прямотата – да. Така че нищо чудно Ваня Червенкова да стигне до финала на „ВИП Брадър” и даже има шанс да стане победител. Нейното най-голямо съкровище в този живот е дъщеря й Никол.

Девойката стои в сянка, а Ваня Червенкова умишлено я пази строго. Никол – дъщерята на Ваня Червенкова, определено е красавица, каквато си спомняме и майка й на младини. Не че сега Ваня е загубила от чара си, но годините си казват думата, коментират я в нета.
А дъщерята на Ваня Червенкова е прелестна и със сигурност е нейната най-здрава опора след всичко, което й е сервирала съдбата. Никол е зачената по изкуствен начин, а Ваня Червенкова не е чакала да срещне таткото, защото е държала да има наследник.
Ето го и резултата, но Ваня Червенкова крие своята дъщеря Никол!

източник: kliuki.net