Единият от полицаите е в тежко състояние

Две компании са се спречкали помежду си в едно от нощните заведения в квартал „Крайморие” в Бургас.

Спорът помежду им прераснал в кърваво меле, в което се включили софийски полицаи, техните колеги от 4-то Районно управление в Бургас, клиенти на заведението, както и охраната, пише „Флагман”.

Според свидетели на мелето, екшънът е бил предизвикан от полицаите от София, които били във видимо нетрезво състояние. Побойниците били с цивилни дрехи и поради тази причина се предполага, че са на почивка в града.

Те не спрели да се подиграват с компанията, която била седнала на съседната маса.me

Клиенти разказват, че охраната на нощното заведение не взела никакви мерки да спре пререканията между двете маси, тъй като много добре знаели, че гостите от София са полицейски служители.
Словесното спречкване между двете компании прераснало в масов бой. Повикано е и подкрепление от униформени полицейски служители от 4-то Районно управление на полицията в Бургас.

Пазителите на реда останали стъписани от гледката, която се разкрила пред очите им и се чудели на чия страна да застанат.
В шоковата зала на бургаската болница са били приети четирима от пострадалите при мелето. От думите на лекарите става ясно, че целите били облени в кръв.

Двама от приетите в лечебното заведение са софийски полицаи. Те са с пукнати глави. Предстои да бъде извършена операция на единия от тях, а другият полицай е настанен в неврохирургия.

Източник:razkritia.com