Певицата заплашва със сериозни компромати!

Добре познатата в миналото фолк дива Джорджиа е готова да разкрие пикантни подробности за семейния си живот с бившия си мъж Кирил Киров с прякор Руския. Той е посочван като един от най-мощните подземни барони в столицата. Родената в Пловдив фолк поп изпълнителка е доста саркастична спрямо връзката си с екссъпруга си.

В социалната мрежа, на собствената си страница Джорджиа е постнала много язвително и не дотам ясно послание, насочено към бъдещите любови на Кирил. Тя споделя, че обмисля идеята да открехне поне минимална част от съвместния си живот с Руснака. Пише, че в името да детето си е готова да направи дори и невъзможното, за да бъде то добре и щастливо.djordjiq

Чалга изпълнителката се отправя специално послание към жените, които може би заслепени от многото пари и лъскавата фасада. Нейната категорична препоръка към тях е да бягат с бясна скорост от бившия й, дори само като чуят името му. Тя твърдо заявява в социалната мрежа, че всъщност той не е представител на по-силната половина на човечеството, а е по-скоро е чучело и някаква бледа импровизация.

И все пак пловдивчанката не разкрива докрай това, което се е случило между двамата. Или й липсва смелост да разкаже цялата истина, страхувайки се от възмездие или се надява все пак на някаква материална подкрепа от негова страна.

Кирил Руския и Джорджия отдавна са в „устата” на медиите. Тяхното бурно съжителство е белязано с много събирания и безкрайни раздели. Преди няколко седмици гръмна новината, че при специална полицейска офанзива в София е арестуван Кирил Руския. Според твърдения в медиите, заедно с него била закопчана и Джорджиа. Певицата обаче отрече категорично това твърдение, като сподели, че е била далеч и няма нищо общо със случилото се.

Източник:razkritia.com