Изключително извратен тийнейджър с педофилски наклонности едва не причини смъртта на безпомощно 10-месечно бебе, след като се опита да го насили с вилица

Става ясно, че след ужасяващата гавра малкото дете незабавно е прието полумъртво по спешност в болницата, където лекарите все пак успяват да овладеят обилния кръвоизлив, който има, получен след насилието с железния прибор. Впоследствие обаче се налага невръстното дете да бъде подложено на цели две операции, за да бъде спасен животът му. Към момента обаче състоянието му все още е критично, макар че лекарите дават надежди за неговото възстановяване.bebe

Малко след бруталната гавра полицията незабавно тръгва по следите на перверзния извършител на това гнусно престъпление, който не след дълго е открит и задържан.

Оказва се, че това е 19-годишният Пол Уорд, за който в хода на самото разследване става ясно, че има извършени още три нападения за изминалите няколко месеца преди последното престъпление над непълнолетни лица до 13-годишна възраст, с които също се опитва да задоволи своите извратени желания.

Впоследствие Уорд е изправен пред съда, където вината му за извършените от него престъпления е напълно призната, а присъдата, която съдът му присъжда, е 14 години лишаване от свобода.

Източник:chudesa.net