18-годишен младеж от Стара Загора е в ареста за убийството на 19-годишната Мария от Хасково.Младежът тайно ходел и с двете сестри, но те не знаели. Мария мислела, че със сестра й са само приятели, а 24-годишната Яна също мислела, че обича само нея, а при сестра й ходи само да си приказват. В деня на убийството каката оставила тригодишното си дете при малката да го гледа.

Двете живеели в различни квартири и Мария се съгласила да се грижи за племеника си. По някое време обаче се сетила, че на детето му  трябва някаква грешка и отскочила до сестра си. jeniТам заварила нея и гаджето си в недвусмислена поза и тихо излязла. Разгорещени от любов, двамата не я забелязали. Момичето било шашнато от измамата и грозното поведения на любимия си. Той дошъл при нея след няколко часа и тя му вдигнала лют скандал. Наричала го измамник, заплашвала, че го изоставя, крещяла му да се маха.

Тогава Ромеото изведнъж се превърнал в Отело, хвърлил се към Мария и започнал  да я налага. Тя пищяла, заедно с нея пищяло и детето. За да я накара да млъкне, младежът грабван един от кухненските ножове и я пробол в шията. Тя се съвзела, хукнла да бяга, но той забил ножа в гърба й. В същото време сестра й била пред квртирата на Мария. Идвала да си вземе детето, но чула ужасяващите й писъци и плача на детето си.

Тя извикала полиция. Полицаите отрили сестра й с локва кръв, малкото дете в шок, а собстения й любовник с нож в ръката.

Източник:skandalno.net