GalaВсеки сезон на който и да е риалити формат е неминуемо съпътстван от скандали и обвинения в нагласен сценарий. И докато до момента всичко е оставало единствено в сферата на догадките и слуховете, то за настоящия сезон на ВИП Брадър вече има категорично доказателство, че шоуто е нагласено. Потвърждението дойде не от къде да е, а от предаването на Гала “На кафе”.
Редовен читател на kliuki.net алармира, че в анонса си за утрешното предаване водещата е обявила, че гост в предаването ще бъде “Мариян – момчето, което напусна къщата на ВИП Брадър”. Въпросната реклама се е завъртяла няколко пъти в ефира на Нова, преди хората зад кадър да се усетят и да спрат излъчването й.
От екипа на сайта се опитахме да намерим видеото с разкритието на Гала, за да се уверим лично в думите на читателката ни, но безуспешно. Затова и не се обвързваме категорично, че информацията е на 100% вярна. Факт е, че не за първи път се коментира, че шоуто е нагласено. Голяма част от зрителите дори скочиха срещу влизането на социоложката Мира Радева накуп с цялото й семейство. “Не е честно спрямо останалите участници”, разпалено коментират форумци.

източник: kliuki.net