Сценарий или не, заядливите подмятания между двете водещи са напълно истински.

Не е тайна, че две жени е много трудно да се спогодят. Когато обаче става въпрос за жени със самочувствие на ненадминати красавици, привличащи постоянно светлините на прожекторите, ситуацията става взривоопасна.

Точно в това положение се намират в момента Жана – водещата на предаването “Къртицата на светло” и Николета Лозанова – новоизлюпената водеща на дейли епизодите на “Къртицата”.

И докато плеймейтката е “прохождаща” в новото си амплоа на водеща, то бившата адреналинка определено има самочувствие на вече опитна и обиграна в тази роля. nikoletaИ като такава не спира да се заяжда с новата си колежка. Последната изцепка на Жана беше от тази сутрин. В края на предаването си, по задължение, тя трябваше да обяви водещата на вечерното издание на шоуто – Николета. “Бъдете с “Къртицата” и довечера, когато водещата новобранец Николета ще ви представи последните новини от базата. Или поне ще се опита”, ехидно се подсмихна Жана.

Думите й бяха посрещнати на нож от ревностните фенове на Николета. И макар повечето от зрителите на шоуто да са убедени, че заяжданията в ефир са просто част от сценарий с цел вдигане рейтинга на шоуто, непоносимостта на двете дами една към друга е очевидна.

Източник:kliuki.net