Предаването на Николета Лозанова „Поверително“ отчита трагични резултати, затова се налага плеймейтката да прибягва до някои финансови методи, видя HotArena.net.

Съпругата на Валери Божинов крие, че проектът й търпи пълен провал. Вместо това, тя изтъква, че се е превърнал в тотален хит и затова часът на излъчване е променен на 22:00.

Истината е, че ТВ7 прибягва до спешни мерки, за да не търпи повече загуби заради моделката. Заблуждат се, че ако започва в по-ранен час, то поне някой ще спре вниманието си на канала и по-конкретно на „Поверително“.

На своя страна пък Николета е започнала да предлага подаръци – по 5 комплекта козметика, следователно 5 човека ще могат да спечелят по един. В замяна на дажбите – всеки ден в 22 часа ще публикува снимка на страницата на предаването, а участниците в играта ще трябва да я споделят.nl

Сещате ли се каква е целта? Страницата да се популяризира, да набира повече харесвания, а „Поверително“ ще събере повече зрители пред екрана.

Тъй като в момента малко хора гледат предаването, а спонсорите му не са увеличили продажбите си, Лозанова назовава марките на козметичните продукти. Надява се, че и тях ще направи известни, благодарение на Фейсбук.

Плеймейтката първа прибягва до този метод с цел популяризиране. Възползва се, че много девойки си мечтаят да ползват скъпи мазила като нейните и сега ще ги подкупи, за да следят предаването й.

Не е странно, че използва именно социалната мрежа. Да не забравяме, че съпругата на Божинов придоби известност именно в нея, като пускаше хапливи реплики по адрес на Алисиоподобни, с което винаги бе в центъра на скандала.

Източник:hotarena.net