Капка Георгиева задмина себе си в предаването „Всяка неделя“. Възползвайки се от личното си приятелство с Кеворк и факта, че той я е поканил с цел реклама, тя не спря да се хвали колко е добра, колко е жизнена и как се чувства много по-силна от младичките в „Денсинг старс“.

Аз танцувам добре от малка, много ми се отдават стъпките, винаги съм била добра на дансинга, когато сме ходили с Волен да танцуваме, похвали се тя. След което се сети, че Волен вече не й е мъж и се поправи, че тя се носела по дансинга доста по-добре от него. Дамата, която в момента е самотна, няма мъж до себе си, няма никаква тръпка, не само е доволна, че си има занимание и цяла България я гледа, ами си е и повярвала, че може да спечели състезанието. Така, като гледам, нямам голяма конкуренция, каза „скромно“ тя, уча се бързо, имам добър партньор и може и да спечеля. Журито му харесва, публиката ми ръкопляска.kapka Тя изгледала първия запис от танца си и останала много доволна от себе си. Доста други хора го гледаха, но не видяха нищо особено. Треньорът й избира лесни стъпки и лесни за изпълнение фигури и въпреки всичко тя не олицетворява грацията, която показват другите участнички.

Капка не само си мечтае да спечели шоуто, защото „Ако спечеля, печели цял народ“ – изрецитира тя. Какво ще спечели народът – не уточни. Но нейните мечти били много по-големи, издаде се бившата Воленова съпруга. „Спомняш ли си какво каза Ванга? Висока руса жена ще спаси България!“ – припомни тя на Кеворк. Досега в политическите заявки не виждам руса жена. Само аз съм. Явно Ванга е говорила за мен – заключи дамата, без да обръща внимание на социолозите, че нейната партия я няма дори след тези, които имат прогнозно един процент одобрение на изборите.

Източник:lubopitno.org