Баба Ванга завеща на българите много ценни съвети и мъдрост

Ето част от безкрайните съвети, които голямата пророчица Баба Ванга ни остави и чрез които тя продължава да живее сред нас.

В момента България преживява много труден период, от който зависи нашето близко и далечно бъдеще.

Всички сме свидетели как от нереалните сметки за тока народът се вдигна на протест. А този протест повлече след себе си безброй последици. Вече хората не протестират само заради монополите и високите цени на тока.

Българите се борят против неравноправието, безработицата, нереално ниските доходи, експлоатацията, липсата на нормално здравеопазване, безкрайната корупция.

След като протестите бяха омазани и с кръв, премиерът Бойко Борисовхвърли оставката на кабинета. Народът се раздели на две групи. Онези, които са доволни от Бойко Борисов, защото е направил нещо реално за тях, застанаха плътно зад него.vanga

Хората, които не са получили онова, което са искали от правителството на ГЕРБ започнаха да оплюват премиера в оставка.

Колкото и да е жилав, Бойко Борисов снощи вдигна високо кръвно 190/115 и постъпи по спешност в Правителствена болница. Снощи и днес премиерът в оставка Борисов беше на системи и на медикаментозно лечение и кръвното му е нормализирано. Утре ще го изпишат.

В момента цялата тежест на управлението падна върху крехките плещи на президента Росен Плевнелиев.

Но, трябва да бъдем оптимисти! Вчера, след първата Св. Литургия на новия патриарх Неофит, дъга без дъжд изгря над София, което е знак от Господ. А днес научихме, че при гроба на патриарх Максим в Троянския манастир вече се случват чудеса.

Източник:lubopitno.org