volen

На зверски сблъсък между лидера на “Атака” Волен Сидеров и водещата на “Тази събота” Лора Крумова станаха свидетелите зрителите на bTV. Преди броени минути двамата направиха своеобразна възстановка на пуническите войни, но в днешно време. Сидеров гостува в тв студиото, възползвайки се от право на отговор. Причина за това станаха обвиненията от страна на репортера на СКАТ Теодор Ангелов, който миналата седмица представи гледната си точка за скандала с атакистите пред Народното събрание. Изненадващо, на някогашния редовен герой от “Господари на ефира” не беше обърнато почти никакво внимание. С изключение на клюкарските подмятания, че чешитът зашлевявал шамари на колежки в СКАТ…

Волен Сидеров използва възможността за изява в национален ефир и продължи нападателния подход в обществените си изяви в последно време. Интервюто започна в сравнително спокоен тон до момента, в който водещата се захвана с регистрацията, благодарение на която парламентът събра кворум за гласуване на новото правителство. Сидеров обвини Лора Крумова, че задава въпросите си по необективен начин. Тя го помоли да не й дава професионални съвети, защото журналистиката отдавна не е основната му дейност. Волен започна да припомня за 3-те си хиляди статии и… стана тя каквато стана!

Вместо да преразказва непреразказвуемото, БЛИЦ предлага на читателите си кратки извадки от последвалите цветистите реплики между двете страни:

ЛОРА КРУМОВА: Имате силно перо, но откакто минахте в политиката, не можете да ми давате съвети.
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Моите 3000 статии си остават.
ЛК: Много елементарно се държите, извинявайте! Вие не спирате да говорите, то не става интервю! Прекъсвам ви, защото

зацикляте в някаква посока.

По повод излъчения видеорепортаж от сблъсъка между Волен Сидеров и Ивайло Московски:
ВС: Каква беше поръчката?
ЛК: Волене, ама ти вече…

……………….

ЛК: От 2-3 седмици сте в някакъв тотален амок! Вървите, Чуколов зад вас…

……………….

По повод езика на тялото:
ЛК: Аз имам хормонални проблеми в момента…
ВС: Не се занимавайте с журналистика тогава. Бъдете си домакиня. Не знам защо толкова жени напират за водещи, след като по-добре да си гледат децата. Защо се занимавате с нещо, което ви натоварва и не ви е по възможностите?

По повод вметката на Лора Крумова „прекрасно“ след коментара на Сидеров за бойния му предизборен клип:

ВС: Щом е прекрасно, завъртете този клип по bTV да го гледат по-често хората!

По повод отказа на Лора Крумова да пусне в ефир изказването на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който нарече „лумпени“ избирателите, вярващи, че минималната работна заплата може да бъде закована на 1000 лева месечно:
ЛК: Аз твърдя, че начина, по който се държите, не избирателите на „Атака“, но вие се държите като лумпен! Вие се държите като лумпен!
ВС: Доста махленско поведение от една водеща да ме нарича лумпен, Няма как да ме обидите, защото вашето ниво е такова. Скандално е, че водеща на национална телевизия нарича водещ лумпен.

По повод следващата тема в предаването:

ЛК: Ще направим преход към политика и проституция, който ще бъде съвсем лек.
ВС: Вие имате опит и в проституцията ли?

източник: blitz.bg