Петров бе привикан на разпит от антимафиотите

Алексей Петров, който е главният обвиняем по делото „Октопод” проговаря за отвлечената Лара.

След като обяви на всеослушание в ефир, че разполага с доста ценна информация по случая, той бе привикан на разпит в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”.
Той влезе в сградата точно в 11 ч. днес.
Освен за похищението на 10-годишната дъщеря на Евелин Банев-Брендо, Петров ще бъде разпитан и за стрелбата по Златомир Иванов-Баретата, пише Блиц.

aaaПрипомняме, че Петров се въздържа от споделяне на каквато и да било информация по случая пред телевизионните камери, с оглед безопасността на детето. На този етап все още няма информация за това дали казаното от Петров би могло да помогне за намирането на момиченцето, както и да даде някаква яснота около това кой или кои са поръчителите.

Както ви информирахме по-рано днес, топ ясновидката на България – Николета, която бе гост в сутрешния блок на TV7 е категорична, че детето е живо. Според нея похитителите я държат в помещение, което се намира близо до София. Освен това, ясновидката подчерта, че откупът за освобождаването й вече е платен и той е в размер над един милион.

Детето обаче няма да бъде освободено веднага, а след около месец-два. Не се изключва възможността Лара да бъде освободена след една седмица, но тя е много малка.

Източник: razkritia.com