Истината за Волен Сидеров излезе наяве

Изглежда, че Сидеров не е невинен в цялата работа, свързана с протеста.  „Атака“ и лидерът й Волен купуват протестиращи на килограм за бурните февруарски протести.Целта на всички тези подкупи е да се създаде още по-голямо напрежение между протестиращи и органите на реда. Да се създадат сериозни конфликти, които да доведат до големи сблъсъци и размяна на удари.
wolem
Освен тлъстите пачки, лидерът осигурява на купените протестиращи да похапват пици, а тези, които са от мускулестите типове, плащал двойно, за да се бият с органите на реда и да нанасят вреди.
Сумата, с която са подкупвани мнозинството от хората е 5 лева и споменатото по-горе парче пица. Целият този цирк целял падането на правителството на ГЕРБ, за да се стигне до сегашното положение с безхаберното правителство на Пламен Орешарски.
Пари са раздавани и на контрапротеста, на който участва и рап изпълнителят Мишо Шамара. Изглежда, че корупцията цари навсякъде, където и да погледне човек!
Разкритията за надниците, които е плащал Волен Сидеров бяха направени от Георги Флоров в ефира на Нова телевизия. Той споменава също, че държи на партия ГЕРБ и винаги гласува за нея.
Получава всякакви грозни предложение от хора, свързани с кабинета “Орешарски”, но не се поддава на мутренското правителство и им отказва мръсните пари.

Източник:razkritia.com