Един от най-ярките герои в „Под прикритие” си има своя прототип, за което се говори от край време, но най-сетне нещата излязоха наяве

 

Подземният бос Иво Андонов буквално стана симпатичен в очите на зрителите, въпреки безскрупулното си поведение и самозабравянето.

иво-андонов-захари-бахаров„Под прикритие” роди няколко много ярки образи, а бившият съратник на Джаро е един от тях. Момчето за всичко обаче имаше големи амбиции и израсна до конкурент на шефа си, с който поведоха жестока война. В последния епизод на сериала станахме свидетели как той беше застрелян точно от човека, който го създаде. Джаро гръмна Иво, но всички се надяват той да е жив и историята по между им да продължи.

Всичко това ще го видим наесен, а междувременно лъсна истината за прототипа на героя, писа Razkritia.

Отличителните белези на Иво Андонов напомнят за един реален персонаж у нас. Той особено прилича на мъжа, който пое ВИС-2 след ликвидирането на Георги Илиев. Запознатите с личностите от престъпния свят веднага ще се сетят.

Христофорос-Аманатидис-Таки

Да, това е Таки. Христофорос Никос Аманатидис се издига от обикновен крадец от Люлин до рекет-страшилището за всички, които имат вземане даване с него.

 

Таки е също толкова коварен и брутален като Иво Андонов или по-точно обратното…, защото както се твърди, сценаристите са вдъхновени тъкмо от него за представянето на мафиота във филма, разказва „24 часа”.

 

А вие как смятате, успешно ли е пресъздаден Таки като Иво Андонов или го свързвате с друг представител на крими контингента?

източник: kliuki.net