Бившият главен прокурор на град София Николай Кокинов си подаде оставката, като заедно с това си призна, че уличаващият запис с Борисов и Найденов в Банкя е истински.

Николай Кокинов се изправи пред Върховната касационна прокуратура, където прави пълни самопризнания за истинността на скандалния запис в Банкя, в който, типично по махленски, той, Бойко Борисов и Мирослав Найденов си разговарят за далаверите. Припомняме, че Кокинов си подаде оставката като градски прокурор на София, както се казва, този запис “му изяде главата”, “изгърмя му бушона”, просто “вече не е фактор”.

За момента единствено той е бил разпитан, като разследващите случая търсят информация за търговия с влияние и престъпление срещу българската правосъдна система.

kokinov

Тепърва ще бъде извикан на горещия стол експремиерът Бойко Борисов и ексминистърът на земеделието Мирослав Найденов, за да отговарят на въпроси по случая.

Стана ясно, че тримата шефове от СДОТО все още държат на показанията си, че именно Цветан Цветанов е разпоредил незаконното подслушване, писа “Блиц”, позовавайки се на в. “Преса”. За сега обаче бившият вицепремиер не може да получи обвинение, тъй като не се отказва от предизборния си политически имунитет, с който разполага и шефът му Бойко Борисов.

Предполага се, че скандалният уличаващ запис в Банкя е направен от Мирослав Найденов.

Тепърва предстои цялата истина да излезе наяве.

Източник:razkritia.com