vanq

Уникален сигнал, който HotArena.net получи на редакционната си поща, разкрива евентуални схеми, които хвърлят светлина на въпросите как Станка Златева спечели “ВИП Брадър”, а Ваня Червенкова се намърда във финалната тройка.

Студентът от мъжки пол застана с името си, но за да не му се случат неприятности, ние държим да го запазим в тайна.

Момчето е на 19 години, родом е от Варна, но учи в СУ „Климент Охридски“.

Той твърди, че на него и на още един юнак, са били раздадени общо две СИМ карти. Мобилното чипче им е поверил бизнесмен от черноморския град, със заръката да пращат СМС-и за  правилните хора.

Източникът споделя още, че е пратил 400 съобщения за „мама Фотка“ само за два дни.

Когато бизнесменът е отишъл да си вземе картите им е заплатил по 100 лева на човек.

Лицето, което е подкупило информаторът, се казвал Даниел Йорданов.

Подателят на писмото завършва, че иска да се разчуе що за човек е варненската бизнесдама, както й хората, които работят за и съвместно с нея.

Няма смисъл да ви напомняме как на полуфинала дамата надви любимците на аудиторията с кошмарен 90%-ов вот. А тя бе най-мразената според мненията на зрителите във форумите и социалните мрежи.

След като установи, че това е срам и позор за нея и не е подкрепа, а унижение, Мама Фоти заяви в ефир, че иска подкрепящите я, както и гласовете й, да се прехвърлят в полза на Станка Златева. Боркинята обра овациите снощи и случайно или не, по зрителска воля или не, стана победител във „ВИП Брадър 2013“.

Желязната Лейди, ако може така да се нарече, непрекъснато води съдебни дела по различни поводи и причини. Ние не носим отговорност за твърдението, което читател на HotArena.net ни изпрати. В името на свободата на словото отразяваме сигналите на потребителите и допускаме и даваме възможност да се изкаже и ответната страна.

Все пак всяко действие/събитие и т.н.  има две гледни точки и няма нищо по-хубаво от това и двете да получат поле за изява!

А ето и имейла почти в оригиналния му вариант. Корекции са направени на личните данни на подателя:

„Казвам се ***, на 19 съм от Варна и съм студент по *** в СУ. Плащаха ми за да гласувам за нея, за да спечели Вип Брадър. Запознах се с 1 г-н, който ми даде карта(на мен и на още 1 момче) и ни каза да пращаме смс-и от тези карти в нейна подкрепа. Лично аз в рамките на 2 дни изпратих около 400 смс-а. Когато дойде да си вземе картите ни даде по 100 лв, също така каза, че картите ще бъдат унищожени. С риск за живота си ви казвам, че този мъж се казва Даниел Йорданов. Реших да ви разкажа за това, защото искам хората да си дадът сметка що за хора са тя и приближените й. Надявам се, че това успешно ще стигне до погледите на обществото. Поздрави“

източник: hotarena.net