Водещата на bTV Лора Крумова е в конфликт със своята майка, дори не й позволява да й помага около грижите на първородната й рожба

Наскоро Бог дари с първа рожба чаровната водеща на bTV Лора Крумова. Малкият Явор си пое първата глътка въздух на 20 септември 2013 г. В началото, като всяка родилка, която трябва да се грижи за своето първо бебе, и Лора помолила своята майка да й помага. Но явно между двете жени е назрял сериозен конфликт, пише агенция „ПИК”.

Лора е известна със своя малко рязък характер. Тя дори изгонила от дома си майка си, тъй като съветите, които й давала в отглеждането на малкия Явор, противоречали на нейните собствени възгледи.

lora

Още от началото на майчинството Крумовазаяви решението си, че ще гледа колкото се може по-рано да се завърне към работата си и отново да я виждаме на екран, като за целта тя разчиташе на своята майка.

Но след доста сериозен скандал между двете жени, при който Лора буквално заклеймила бабата, че не знае как се гледат бебета и че дори застрашава здравето на мъничкия Явор. Крумова дори обвинила майка си, че държала бебето много облечено, заради което се получило претопляне и детето се разболяло от вирус.

Близки до симпатичната блондинка споделят, че Лора Крумова явно е доста изнервена от различната сфера, в която е попаднала с майчинството. Тя сега „плува” в съвсем различни води от тези, които познава до болка – журналистическите. Затова тя трябва да се поуспокои малко, защото в противен случай, тя ще се изпокара с цялото си семейство.

Източник:chudesa.net