Брадърите си утроиха закачки в леглото

Случи се! Истински пожар избухна в спалнята да „ВИП Брадър“. Докато съквартирантите кротко спяха Мариан и Тервел ощастливиха Лияна.  Фолк певицата направо се разтопи в леглото с двамата мъжкари. Които по малките часове на нощта решиха да й обърнат специално внимание.

След горещите закачки през деня и намеците колко вида масаж има Лияна получи един доста специален жест и от двамата. Красавицата се остави изцяло на мъжествените им ръце, а двамата се постараха да я зарадват, като й направиха масаж с четири ръце.

tervel

И макар някои неща в Къщата все още да са мираж, скромната Лияна остави публиката с изцъклени очи. Певицата се радваше на ласките не на един, а на двама от най-изявените мъжкари в Къщата.

Дори разкрепостената македонка Цеце Орешкова не си позволи подобни волности докато беше в шоуто. Лияна обаче разби на пух и прах мита, че е скромна и свита, отдавайки се така на двамата си съквартиранти.

Със сигурност след стимулиращия масаж на четири ръце, скоро може да станем свидетели и на още по-скандални изпълнения от страна на певицата. Която става все по-палава и си позволява все по-дръзки закачки и с двамата съквартиранти в спалнята.

По всичко изглежда, че Лияна определено не скучае в шоуто. И докато останалите съквартиранти спят, певицата получи внимание едновременно и от Тервел и от Мариан.

Източник:kliuki.ws