40-годишна иракчанка е бременна с общо тринайсет бебета, като откакто е семейна, тя вече е родила седем деца, две от които са близнаци

За последен път жената е бременна преди около пет години, а извършените най-последни изследвания ясно показват, че в тялото й се развиват цели тринайсет бебета.

Доктор Микдам ал Ябури, който е един от видните специалисти в иракската болница „Такрет”, съобщава за медиите, че първите тестове, които са направени на плодовитата майка, доказват, че бебетата са в отлично здравословно състояние в майчината утроба.bebe

„Аз съм изключително щастлив заради новата бременност на своята съпруга, но освен това съм и загрижен за това как точно ще протече нейната бременност и как ще запазим този толкова безценен дар от Бога. За мен беше невероятна изненада, че жена ми носи цели тринайсет деца и вече имам план да организирам екип, който да се за грижи за нея, тъй като ще се превърна в най-многодетния баща в целия свят”, заявява доволният мъж.

Лекарите, които внимателно следят протичането на бременността на иракчанката, споделят, че този случай се нарежда сред най-изумителните в цялата позната история на медицината, които са описани до този момент в света.

Източник:chudesa.net