Истинско чудо: Пресвета Богородица спаси дете от левкемия!

Чудеса стават по целия свят и за едно такова ще ви разкажем сега.През 2007 г. Ерин Портър  е едва на 3 годинки, когато лекарите й поставят страшната диагноза левкемия. Направена етрансплантация на костен мозък. Детето се подобрява, но са необходими още две.

Семейството похарчило 500 000 щатски долара за лечението на своята дъщеря.  Наскоро, вече 9-годишна,  на Ерин Портър  й предстояла трета трансплантация на костен мозък, писаха в БЛИЦ.

Една вечер родителите направили снимка на момиченцето, преди да преживее поредната спасителна процедура.

Когато разгледали направената снимка, семейството разпознало мистериозния силует, застанал зад гърба на 9-годишната им дъщеря.

Това била самата Пресвета Богородица.Родителите останали изключително доволни от този знак Свише, понеже разбрали, че тяхната дъщеря не е сама.bogorodica

След като приключила терапията, се оказало, че ракът е изчезнал и след 6-годишна упорита борба с коварната левкемия, малката Ерин Портър е напълно здрава.

Чудеса  се случват и в България! Много хора са получили внезапно изцерение, след като са спали на Кръстова гора. Други са били ощастливени от някоя чудотворна икона, а у нас те са безброй!

Сега, в сезона на отпуските, когато пътувате из страната не забравяйте да минете през близките манастири и да се поклоните на техните светини. Във всеки един български манастир има чудотворни икони и мощи на светци.

Ако се нуждаете от конкретна помощ, обърнете се към нашия сайт. Ние ще ви насочим в кой манастир да отидете и помощ от кои точно чудотворни икони да потърсите.

Източник:chudesa.net