Актьорът бил недоволен от еднотипните роли, които му възлагат в шоуто.

Поредният човек от екипа се готви да нанесе удар по Слави. След като последователно го напуснаха някой от най-добрите му фигури, в лицето на Росен Петров, Теньо Гогов и Любо Нейков, сега упорито се шушука, че и Мариан Бачев е решил да зареже работата си при Дългия, пишат от ХотАрена. Според близки до актьора основната причина за решението му не е възнаграждението, макар да е публична тайна, че заплатата на Бачев е една от най-ниските в шоуто. Истината е, че актьорът се чувства недооценен в предаването. Бачев е страшно недоволен, че постоянно му се дават роли на проститутки и поп-фолк певици.

Именно заради постоянното му обличане в дамски дрехи, в светското пространство се носят слухове за ориентацията на актьора. ba4evТова побърквало съпругата му Милена и се отразявало крайно негативно на малката им дъщеричка Александрина. В детската градина непрестанно се подигравали на момиченцето заради женските дрехи, с които се появява баща й почти всяка вечер по телевизията.

На самият актьор отдавна му било писнало да му дават само еднотипни роли. Бачев бил ужасен от възможността един ден като погледне назад в кариерата си да види само безсмислени скечове и нито една качествена роля. Точно заради това Мариан е решил да се махне от шоуто и да се концентрира над кариерата си в театъра, където талантът му е доста по-добре оценен. Припомняме ви, че за изпълнението си в постановката “Досадникът” Бачев беше номиниран за най-добър актьор.

Източник:razkritia.com