NansiМис България 2013 Нанси Карабойчева порази с кукленска визия. Красавицата заприлича на жива кукла Барби, толкова е променена.

Чаровницата си пусна снимка в социалната мрежа, на която позира с бяла като порцелан кожа, силен грим и нежно червило. На фотоса Нанси е направо неузнаваема — като жива кукла.

Снимката предизвика силен отзвук, а феновете са възхитени. Красавица. Най-красивото момиче на света, Колко си красива. Неотразима! Истинско барби“, коментират фенове. Според тях Нанси е най-красивата Мис България, която сме избирали досега.

Красавицата отвя конкуренцията и на Мис Свят, където спечели наградата на публиката с повече от 12 000 гласа. И остави далеч назад останалите претендентки за титлата, радват се нейни фенове.

Във форумите вече се обзалагат какви са шансовете на красавицата да спечели и короната на Мис Свят и според последните новини, миската убедително катери челните места в състезанието.

С кукленската си красота и нежно лице Нанси е на път да се превърне в новата кукла Барби. По-хубава е и от живото Барби“, пишат въодушевени фенове в социалната мрежа.

Кукленската визия на украинката Валерия Лукиянова й донесе прозвището живата кукла Барби. Фенове обаче са на мнение, че Нанси и нея надминава и много повече прилича на най-известна кукла в света.

източник: kliuki.ws