Djako_image

На 25 юни 2009 година един от идолите на няколко поколения – поп иконата Майкъл Джексън, напусна този свят и се пресели в Отвъдното. Въпросите за неговата смърт обаче останаха. Той почина при много странни обстоятелства, които изглеждат като истинска загадка.

Официалната версия е, че Майкъл е умрял от свръхдоза от успокоителното пропофол. Кралят на попа обаче нямаше никакво намерение да се самоубива и това става ясно от плануваното от него музикално турне, което е трябвало да започне само дни след смъртта му. Което ни подтиква да си мислим, че той е бил убит.

Майкъл Джексън бе убит с пропофол

И тук изниква истината. Защо Майкъл Джексън е бил убит. Два са факторите, които обуславят едно такова зловещо деяние. Първият са дълговете. Много хора си мислят, че звезда от такъв калибър като Джако е милиардер, но всъщност начинът му на живот му е бил натрупал дълг от цели 400 млн. долара. Именно затова е замислял и предстоящото турне. Първоначално той е включил в него 10 концерта, но заради парите ги е направил на 50.

Вторият и основен фактор за смъртта на Майкъл са неговите приближени. Факт е, че в последните месеци от своя живот той е бил заобиколен от не дотам познати хора. Личният му лекар Конрад Мъри, който бе основен заподозрян по делото, е лекувал Краля едва от 4 месеца. За него стана ясно, че не е бил дори професионално подготвен, защото след като първи намира мъртвото тяло на Джексън, въобще не е могъл да реагира адекватно. Освен това, Мъри е изчакал цели 90 мин. от виждането на покъртителната гледка с Майкъл до обаждането му в болницата. Именно Конрад е предписал пропофол на Джако. Дори са записани телефонни разговори на лекаря преди да се обади в “бърза помощ”, което изглежда крайно подозрително.

В края на своя живот Майкъл Джаксън е бил в много тежко здравословно състояние. Той е имал проблеми с белите

дробове и е страдал от анорексия. Това обаче не обяснява защо в организма му е имало толкова голяма доза пропофол. Сякаш неговата смърт е била запланувана от някого…

източник: chudesa.net