Според бившия вицепремиер е необходимо да се наложат тежки санкции върху определени медии

Скандално изказване на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов разбуни духовете. Пред БНТ Цветанов заяви, че е необходимо да се приемат специални промени в закона, които да предвиждат налагането на санкции върху медиите и дори да се отнемат лицензи при необходимост.

Макар и да не го каза в прав текст, за зрителите беше повече от ясно коя точно медия визира Цветанов. Както знаете, ТВ7 беше телевизията, която първа оповести скандалната информация за фалшивите бюлетини, които се печатат за ГЕРБ. Журналистът от телевизията Николай Бареков дори обвини лидера на партията Бойко Борисов в бягане от отговорност. cwetanowСпоред журналиста бившият премиер се опитва да прехвърли вината за скандала с бюлетините на служебния министър-председател Марин Райков. “Жертвайки Райков се опитва да спаси собствената си кожа”, категоричен е Бареков.

Според него хора от ГЕРБ се опитват да окажат натиск и да рекетират членове на Конституционния съд, за да постигнат своето, а именно – касиране на изборите, научиха от БЛИЦ. Бареков е категоричен, че Искра Фидосова и Цветан Цветанов се опитват да притиснат съдиите, тъй като касиране на изборния резултат е от полза единствено и само на ГЕРБ.

Източник:razkritia.com