Астрономически хонорари взимат звездите от родните риалити формати. На фона на цифрите, под които се подписват съдиите в Х Фактор и „Музикална академия“, хонорарите за „ВИП Брадър“ направо бледнеят, научи HotArena.net.

Звездата от Х Фактор Мария Илиева е получила цели 100 бона, за да участва в шоуто. Освен това певицата си направи огромна реклама и сега сред най-канените звезди по участия из цялата страна.

Мария обаче не е единствената, която се е облажила с тлъсти хонорари, за оценки на млади изпълнители. Всъщност се говори, че 100 бона е минимумът, който звездите получават в риалити форматите.

Колегите на Мария Илиева от „Музикална академия пък са още по-добре заплатени. След няколко седмици преговори с Иван и Андрей Георги Христов се е съгласил да седне на съдийския стол срещу близо 150 хиляди лева.mariq

Самият певец още от самото начало обяснил, че избягва да участва в комерсиални проекти. Щедрият хонорар обаче се оказал достатъчен, за да промени мнението си.

Баснословни суми получават и останалите съдии от предаването. Люси Дяковска също е получила солидна сума, за да дойде от Германия и да участва във формата.

Под сурдинка се шушука, че в първия сезон на Х Фактор Васко Василев е прибрал 200 бона. Заради натоварената си програма цигуларят получи двойно по-висок хонорар, само и само да участва във формата.

За разлика от тях фолк певицата Мария не може да се похвали с подобен успех. Изпълнителката влезе в „Мюзик айдъл“ преди години само за престиж.

Колежката й Глория обаче прибра повече от 50 бона година по-рано. И защити репутацията си на сериозна звезда, пише „Уикенд“.

Източник:hotarena.net