grahich-gumzata-21

Музикантът е в супер обтегнати отношения с жена си Юлияна – пише „България днес” и изтъква причината за това – фаталната Цветелина Грахич. Тромпетистът на „Ку-ку бенд” се появи в края на седмицата на шумен купон в дискотека в Студентски град. Неотлъчно до него бе половинката му Юлияна, която в началото на вечерта бе във видимо добро настроение.
Не за дълго обаче – щом срещна погледа си с този на Цветелина Грахич, кръвта от бузите на Юлияна се оттегли и тя скръцна със зъби.

Неведнъж Годжи, Гъмзата и беквокалистката на бенда са били засичани да фриволничат из нощните заведения. На Юлияна й било писнало от постоянните отсъствия на съпруга си от дома и решила да го следи вече изкъсо.
Грахич се изпарила от клуба още преди Гъмзата и жена му да се настанят в сепаре. Цялата вечер Юлияна се държала дръпнато, а милият тромпетист стоял плътно до нея, надявайки се да я умилостиви – отбелязва таблоидът.

За връзка между Грахич и Гъмзата се говори периодично, макар че певицата е спрягана в интимни афери и с други музиканти от бенда.

източник: razkritia.com