Този път той ще бъде в затвора заради подновени обвинения, тъй като у нас българските власти ще трябва да разгледат делото по престъпление, извършено в чужбина.

Гълъбин Боевски ще влезе отново зад решетките. Този път той ще бъде в затвора заради подновени обвинения, тъй като у нас българските власти ще трябва да разгледат делото по престъпление, извършено в чужбина. Това заяви в студиото на bTV бившият прокурор и настоящ адвокат Иван Петров, цитиран от БЛИЦ.gylabin

Той каза още, че още преди години е имало досъдебно производство срещу Гълъбин Боевски, което е било замразено и днес то трябва да бъде подновено отново.

Както вече писахме , олимпийският и световен шампион по вдигане на тежести на България може да бъде осъден и по друго престъпление. То е също толкова сериозно, колкото и трафика на наркотици. Става въпрос за участието му в престъпна банда, която е склонявала момичета и жени към изпълнение на най-древната професия в света.

Полицията в началото на годината бе разбила престъпната група, която е предлагала платена любов в нощното заведение, собственост на Гълъбин Боевски в хотел „Шератон”. По време на акцията са задържани трима мъже и една жена, на които са повдигнати обвинения. Очаква се и Боевски да понесе своята отговорност.

Източник:chudesa.net